Winkelwagen

Vacatures en stages


Stage: Online Marketing en content

Ervoor zorgen dat onze zwembad-, vijver- en spaproducten perfect vindbaar zijn en onze bezoekers op de webshop het beste aanbod presenteren zodat ze niet meer weg gaan. Lijkt dat je wat? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Wij groeien hard. Heel hard. Inmiddels verwerken we meer dan 30.000 bestellingen per jaar en zijn we uitgegroeid tot de grootste zwembadenwebshop van Nederland en België. Wij hechten veel waarde aan eerlijk en betrouwbaar advies over onze producten. Daarom vind je bij ons een kwalitatief assortiment waar we zelf achter staan en waar we alles over weten. Je vind bij ons supergemotiveerde medewerkers die samen de beste webwinkels van Nederland willen maken en houden van een gezellige informele werksfeer.

Wie zoeken wij?

Student HBO Small Business & Retail Management, Commerciële Economie, Business IT, Communicatie of een vergelijkbare studie.(m/v). Je bent creatief, ondernemend en leergierig. Je schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands is uitstekend. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen ideeën en verbeteringen. Kennis en ervaring op het gebied van SEO en SEA is een pré, maar zeker geen vereiste.

Wat ga je doen?

  • Alles op het gebied van Online Marketing
  • Het maken van de beste content voor onze doelgroep: blogs, video’s en productomschrijvingen
  • Het opzetten van je eigen Google Adwords campagnes en mailings
  • Alle overige ideeën opzetten die je zelf hebt!
Stageperiode: September 2016 - Januari 2017. Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek, dus kom gerust een keer langs of neem contact op met Daan Kraaijkamp via 0413-420319

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11508 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Martin, Dilsen-Stokkem

21-04-2019 |

“Alles vlot verlopen”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉