Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Hoe weet ik of mijn spa cover aan vervanging toe is?

Hoe weet ik of mijn spa cover aan vervanging toe is?

De levensduur van een spa cover is erg afhankelijk van de kwaliteit, het gebruik en het onderhoud dat je pleegt. In de praktijk zijn verkleuring en vochtinwerking de belangrijkste redenen dat je spa cover toe is aan vervanging.

Vochtinwerking

Een spa cover kan naar verloop van tijd steeds zwaarder worden. Dit heeft 1 belangrijke reden: Vocht. Dit kan via de bovenkant via de hoes door slecht onderhoud, maar ook via opstijgende warme lucht uit de spa. Het vocht gaat zich dan ophopen in de isolatieplaat en de plaat zuigt zich eigenlijk vol met vocht. Naast dat schimmelvorming dan sneller zal optreden, wordt ook de spa cover erg zwaar. De handeling van de spa cover van je spa leggen/liften wordt dan een flinke klus voor 1 persoon.

Uiteindelijk gaat dan ook de isolerende waarde achteruit waardoor de verwarming vaker aan moet en de kosten dus ook gaan stijgen. Dan weet je dat het tijd is om de spa cover te vervangen.

0 beoordelingen
Verwachte levertijd: 2-4 dagen
Verwachte levertijd: 2-4 dagen

549,-

0 beoordelingen
3-4 weken levertijd
3-4 weken levertijd

629,-

Niet meer leverbaar

399,-

Verkleuring

Verkleurde spa cover

De skai kunstlederen hoes is zeer geschikt om buiten te gebruiken, maar kan naar verloop van jaren wel gaan verkleuren door de zon of gaan slijten door intrekkend vuil en vocht. Je kunt dit bij een volgende spa cover zoveel mogelijk voorkomen door deze regelmatig te reinigen met een coverreiniger met UV protector. Deze voorkomt verkleuring en houdt het kunstleer in goede conditie.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 14926 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Elly, Waalre

25-09-2020 |

Prima

“Heel goed”

10