Winkelwagen

De afwerking van een spa cover

Daan

Geschreven door Daan

17 Jan 2019

Behalve dat een spa cover een essentieel onderdeel is van je spa om te isoleren en het te beschermen tegen vuil, kan een mooie spa cover ook een echte luxe uitstraling geven. De afwerking kies je door de gewenste kleur te kiezen, maar afhankelijk van de soort cover heb je ook diverse afwerkopties.

Handvatten en bevestigingsclips

spa cover hoes

Afhankelijk van het model wordt deze standaard uitgerust met 2 handvatten en 4 bevestigingsclips. Anders is dit optioneel er bij te nemen. De handvatten worden afgewerkt in dezelfde kleur skai kunstleer. Met de bevestigingsclips voorkom je dat de spa cover van de spa kan waaien en het is een zekere vorm van beveiliging voor kinderen.

Reflectieschild en extra vochtscherm

De luxe spa covers op maat hebben de extra optie om deze uit te rusten met een reflectieschild en een extra vochtscherm. Een reflectieschild zorgt dat opstijgende warmte uit de spa wordt weerkaatst waardoor de isolatiewaarde nog hoger wordt. Een extra vochtscherm is een extra beveiliging tegen vochtinwerking in de EPS isolatieplaat.

Gebruik een coverlift

Coverlift spa cover

Om een spa cover van je spa af te halen adviseren wij altijd gebruik te maken van een coverlift. Naast het liften van de spa cover zorgt een coverlift er ook voor dat de spa cover naast de spa blijft hangen en vrij van de grond is. Dit heeft ook als voordeel dat vocht en vuil vanaf de grond niet in de spa cover kunnen trekken. Naast simpele houders zijn er ook uitgebreide hydraulische coverliften die het liften nog makkelijker maken omdat je vrijwel geen kracht meer hoeft te zetten.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12081 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Liesbeth, Soest

16-11-2019 |

Dikke 10!

“Geweldige service!! Nadat het gekochte artikel erg tegenviel, wilde ik het terugzenden. Na de retourprocedure te hebben gevolgd, kreeg ik het betaalde bedrag terug zonder het artik . . . ”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉