Winkelwagen

Spa cover onderhouden

Daan

Geschreven door Daan

17 Jan 2019

Het onderhouden van een spa cover is gelukkig geen al te grote last. Wel verdient deze iedere maand onderhoud. Er zijn twee belangrijke regels.

Spa cover afdekken

spa cover hoes

Het is belangrijk dat je de spa met spa cover afdekt met een hoes wanneer je er langere tijd geen gebruik van maakt. Let op: Een spa cover hoes is ook erg nuttig wanneer je bijvoorbeeld 1 keer per week in de spa zit. Deze hoes vormt simpelweg een cover voor de spa cover. Hij voorkomt dat vocht in de spa cover kan trekken en dat vuil niet op de cover blijft liggen. In tegenstelling tot de spa cover is het voor een hoes dus minder erg dat deze iets wat vies wordt.

Spa cover reinigen

Covershine spa cover

Naast het vrijhouden van vuil en het afdichten met een hoes wanneer je er langere tijd geen gebruik van maakt, is het vooral belangrijk om de buitenhoes van skai kunstleer goed te onderhouden met een coverreiniger. Reinig de spa cover hier maandelijks mee. Dit voorkomt verkleuring en houdt het kunstleer in goede conditie.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12132 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

marja, vledderveen

08-01-2020 |

Alles top!

“Snelle levering en dat in de kersttijd! Stevige verpakking. Niets op aan te merken.”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉