Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • 5 stijlen om je biOrb mee te decoreren

5 stijlen om je biOrb mee te decoreren

Maak het jezelf makkelijk bij je keuze voor de decoratie van een biOrb aquarium met een decoratieset. Voor iedere serie zijn er meerdere pakketten beschikbaar die precies zijn afgestemd op een specifiek model. Doe alvast wat inspiratie op met de mogelijkheden die er zijn op het gebied van biOrb decoratiesets.

biOrb herfstkleuren

Herfstkleuren

Haal de herfst in huis met dit pakket met herfstkleuren. Een decoratieset die gekenmerkt wordt door warme herfstkleuren met veel bruintinten. Dit pakket past perfect in de biOrb Halo 30 liter. Met name de decoballen in de kleur oranje en de herfstvaren maken in deze decoratieset het verschil. Zo haal je de herfst in huis en pas je de biOrb perfect aan op het seizoen.

biOrb de natuurlijke look

De natuurlijke look

Voor het biOrb aquarium is de natuurlijke look ook nog steeds heel erg populair. Groene kleurrijke planten in combinatie met witte stenen passen ook uitstekend in de biOrb. Bovendien is deze natuurlijke set niet van echt te onderscheiden. Door de rode elementen in de waterplanten is er een mooi kleurverloop. Deze set is samengesteld voor de biOrb Flow met een inhoud van 30 liter.

biOrb donker gekleurde decoratie

Donker gekleurde decoratie

Kies je voor deze donker gekleurde decoratie in combinatie met een zwarte biOrb Life, dan sluit het decoratiemateriaal heel mooi aan op het aquarium. De kleur van de rand komt er zo perfect in terug. Ook als je veel donkere tinten in je interieur hebt, dan sluit deze decoratie er perfect bij aan. Deze uitgebreide set is geschikt voor de Life variant met een inhoud van 45 liter.

biOrb kleurrijk koraal

Kleurrijk koraal

Voeg een opvallende kleur toe aan je biOrb met dit paarse en roze mini koraalrif. Een mooie set om écht iets bijzonders te maken van je biOrb Halo. Deze kleuren springen er namelijk echt uit. Dit totaalpakket met 10 decoratiestukken maakt je aquarium helemaal compleet. Geschikt voor het model met een inhoud van 60 liter.

biOrb de witte look

De witte look

Kies voor wit in je biOrb Classic. Door deze witte decoratie komen je vissen nog mooier naar voren in het aquarium. Deze complete set met maar liefst 12 onderdelen past uitstekend in de Classic met een inhoud van 105 liter.

Door de vele decoratiepaketten is er altijd wel een keuze te maken die past bij jouw voorkeur. De makers van biOrb hebben al precies de hoeveelheid decoratie samengesteld die past in jouw biOrb. Zo kies je voor gemak en een optimaal resultaat. Bovendien zijn de samengestelde paketten ook nog eens aantrekkelijker geprijsd als pakket.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 13319 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Caroline, Arnhem

04-06-2020 |

Geweldig!

“Snel en netjes bezorgd!”

10