Winkelwagen

Zonder decoratie geen biOrb

Je hebt precies die biOrb gekozen die heel mooi in jouw interieur past. Helemaal goed natuurlijk! Het grote voordeel van biOrb is dat je een complete set hebt waarmee je meteen aan de slag kunt. Alleen heb je nog helemaal geen inrichting. Een biOrb komt pas echt tot zijn recht met de juiste decoratie. Wat de juiste decoratie is, mag jij zelf bepalen. Wij geven je alleen graag een paar tips.

1. Kies voor een thema

Ga je zelf een decoratieset samenstellen? Dan begint nu het leukste klusje. Je kan precies kiezen wat je mooi vindt en wat mooi aansluit bij de rest van je inrichting. Wij adviseren je om te kiezen voor een thema en kies de losse delen daarbij passen. Dit kan ook een bepaalde kleur zijn waar je voor kiest. Door het ruime assortiment is er in vele kleuren wel de nodige decoratie te vinden.

2. Kies een mooi ornament

De luchtbuis bevindt zich in het midden van de biOrb en is natuurlijk heel belangrijk om het aquarium te filteren en van zuurstof te voorzien. Door de speciaal ontwikkelde ornamenten van biOrb kun je de luchtbuis heel mooi wegwerken. Deze ornamenten hebben namelijk een uitsparing in het midden die precies over de luchtbuis past. Dit is de basis van je decoratie.

3. Combineer hoge en lage decoratie

Creëer met de decoratiematerialen een hoogteverschil. Zorg dat er aan de onderzijde meer lage begroeiing is en combineer dat met hogere planten. De hogere elementen accentueren de lengte van je biOrb. Als je er vissen in plaatst hebben die ook meer baat bij voldoende zwemruimte bovenin het aquarium en beschutting laag bij de bodem.

4. Wissel ook een keer af!

De vele soorten decoratie maken het ook mogelijk om af te wisselen. Zo kun je de biOrb aanpassen aan het seizoen of aan de nieuwe kleuren in je interieur. Opties genoeg dus! Heel leuk om je biOrb later nog eens uit te breiden met meer decoratie.

Met deze tips ga jij je biOrb volledig op jouw wensen afstemmen. Dan sluit de look van de biOrb met de decoratie helemaal aan bij jouw interieur en is het een echte aanwinst bij jou thuis. Daarmee is je aquarium dus helemaal compleet!

Onafhankelijk gekeurd op basis van 13319 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Caroline, Arnhem

04-06-2020 |

Geweldig!

“Snel en netjes bezorgd!”

10