Winkelwagen

Hoe kies ik het juiste Intex zwembad?

Daan

Geschreven door Daan

11 Jan 2019

Wanneer het zomerseizoen aanbreekt in Nederland zoeken veel mensen de verkoeling op. Vaak is een dagje strand of naar een tropisch zwembad gaan een goede mogelijkheid. Maar waarom zou je urenlang in de file gaan staan voor een dagje Scheveningen als je ook verkoeling kunt vinden in jouw eigen tuin met een Intex zwembad?

Het juiste Intex zwembad kiezen

Waarom een Intex zwembad?

Intex heeft zich door de jaren heen bewezen als het opblaaszwembad en opzetzwembaden merk en is hierin dan ook marktleider. De Intex zwembaden zijn snel op te zetten en beschikken over een gepatenteerde zwembadliner (wand van het zwembad; gemaakt van versterkt drieledig PVC materiaal; sterk en krasbestendig). Elk Intex zwembad voldoet aan de strenge wet- en regelgeving waardoor je er zeker van mag zijn dat je een uitstekend artikel in huis haalt dat veilig is, lang mee gaat en beschikt over een uitstekende kwaliteit.

Waar moet ik op letten?

Het kiezen van de juiste Intex zwembad begint bij het kijken naar je eigen tuin. Kies een gedeelte van je tuin uit dat zoveel mogelijk waterpas is en bepaal voor jezelf wat de maximale grootte mag zijn en of dat de aangewezen plek beter geschikt is voor een rond of rechthoekig Intex zwembad. Zodra je dit voor jezelf duidelijk hebt kan het van belang zijn dat je een budget opstelt. Intex zwembaden zijn budgetvriendelijk, komen in vele verschillende formaten en komen in de meeste gevallen standaard met een Intex pomp. Ga je voor een completer Intex model dan komt deze vaak met een accessoire pakket bestaande uit een Intex pomp, Intex afdekzeil en een Intex zwembadtrap waardoor je direct alles in huis hebt.

De Intex zwembad modellen

In ons assortiment vind je alle meest voorkomende modellen. Als instapmodel voor gezinnen vanaf 2 personen is er de Intex Easy Set Pool. Een budgetvriendelijk zwembad die verkrijgbaar is vanaf een diameter van 183cm en binnen 10 minuten opgezet is. Je hoeft enkel de rand op te blazen en het water brengt het Intex zwembad in model. Dan komen de Intex Metal Frame Pool en Intex Prism Frame Pool bestaande uit een metalen frame voor extra stevigheid, waarvan die laatste serie in grotere afmetingen komt perfect voor gezinnen vanaf 4 personen. Ondanks het metalen frame heb je dit model al binnen 30 minuten vulklaar. Wil je echt uitpakken dan is er het premium model de Ultra Frame Pool. Dit model kent een verbeterd metalen frame die nog steviger en duurzamer is, beschikbaar in grotere formaten en is ideaal voor grote gezinnen of wellicht geef je graag zwemfeestjes in je eigen tuin dan is dit de perfecte keuze.

Een keuze maken

Nu weet je waar je op moet letten, welke verschillende modellen er zijn en hoeveel tijd er ongeveer benodigd is om een Intex zwembad op te zetten. Aan het einde van de dag is er niks fijner dan op een hete zomerdag te kunnen genieten van een Intex zwembad in jouw eigen tuin. Welke keuze je ook maakt, met een Intex zwembad haal je altijd een zwembad in jouw tuin die garant staat voor jarenlang zwemplezier.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 12130 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

marja, vledderveen

08-01-2020 |

Alles top!

“Snelle levering en dat in de kersttijd! Stevige verpakking. Niets op aan te merken.”

10
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉