Winkelwagen

  • Home
  • Advies
  • Zorgeloos op vakantie? Maak je tuin vakantiebestendig

Zorgeloos op vakantie? Maak je tuin vakantiebestendig

Eric

Geschreven door Eric

17 Jul 2019

Je laatste werkdag zit erop en je kunt eindelijk genieten van je welverdiende vakantie. Ga je op reis, dan wil je dat zonder zorgen kunnen doen. Je vertrekt op zomervakantie terwijl je tuin volop in bloei staat en die juist op dat moment het nodige onderhoud vraagt. Wil je hier niet je buren mee belasten? Dan kun je dit onderhoud ook heel makkelijk automatisch op afstand uit laten voeren door je tuin vakantiebestendig te maken. Zo kun je zorgeloos op vakantie!

Gras maaien met een robotmaaier

Een grasveld in de tuin is prachtig, maar het maaien van je gazon is wel een klus die je regelmatig uit moet voeren om het netjes te houden. Laat je dit tijdens je vakantie op zijn beloop, dan heb je bij terugkomst een hoogpolig tapijt in je achtertuin en kun je meteen aan de slag. Niet iets waar je op zit te wachten na een lange reis.

Door een robotmaaier in je tuin te installeren, kun je dit klusje het hele jaar door uit handen geven. Dus ook wanneer je niet op vakantie bent, hou je meer tijd over om leuke dingen te doen. Je gazon ligt er dan altijd perfect bij, ook als je van je vakantie terugkomt. Kies je voor een Gardena Smart robotmaaier, dan kun je de maairobot waar dan ook ter wereld bedienen via een handige app. Je hoeft hooguit alleen nog even de graskanten bij te werken met een kantenknipper.

voerautomaat vijver

Vissen voeren met een voerautomaat

Heb je een vijver in de tuin? Dan hebben je vissen ook tijdens je vakantie voer nodig. Bij warm weer zijn je vissen actiever en is de voerbehoefte groter. Door een voerautomaat bij je vijver te plaatsen wordt het voer op gezette tijden en in kleine hoeveelheden in de vijver gestrooid. Je vissen zijn beter in staat om al het voer in deze kleinere porties op te eten, waardoor het je vijver minder vervuilt. Ook buiten je vakantie komt het gemak van een voerautomaat voor de vijver zeker van pas.

Planten en gazon automatisch van water voorzien

Je gazon, bloemen en planten hebben tijdens het warme zomerweer en wanneer er weinig regen valt meer bewatering nodig. Ook dit is een klus die je op afstand automatisch uit kan laten voeren. Dit kun je op meerdere manieren doen.

Vakantiebewateringsset

Heb je meerdere potten in je tuin, dan komt hiervoor een vakantiebewateringsset uitstekend van pas. Hiermee kun je tot 36 potten van water voorzien. Deze set kun je ook in huis gebruiken.

Besproeiingscomputer

Met een besproeiingscomputer kun je heel precies bepalen wanneer je de tuin wil bewateren. Je kunt de computer voorprogrammeren wanneer er gesproeid moet worden. De besproeiingscomputer kun je bijvoorbeeld aansluiten op sprinklers in je tuin of een druppelslang.

Volautomatisch sproeien van je tuin

Voor het bewateren van een grote tuin kan een automatisch sproeisysteem uitkomst bieden. Dit maakt het sproeien altijd tot een eenvoudige klus, ook als je op vakantie bent. Het bewateren van je tuin kun je automatiseren met het Gardena smart Water Control system. Hierbij kun je met dezelfde app die je voor de robotmaaier gebruikt ook het besproeien van de tuin regelen.

Door het onderhoud van de tuin te automatiseren kun je het jezelf tijdens je vakantie, maar ook zeker daarbuiten, veel makkelijker maken. Je houdt nog meer tijd over om leuke dingen te doen en kunt genieten van een tuin die perfect onderhouden is. Ook als je net terugkomt van een lange vakantie en vermoeiende reis. En je hoeft niet eens de buren in te schakelen. Ideaal toch?

Onafhankelijk gekeurd op basis van 11643 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Michael, Volendam

10-07-2019 |

“Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.”

9
Toppershops heet vanaf nu Toppy!

Dat ziet er misschien even anders uit dan je gewend bent. Toppershops is namelijk van naam veranderd, vanaf nu heten wij Toppy! En bij een nieuwe naam hoort een nieuw uiterlijk én een spiksplinternieuwe webshop.

Toppy.nl is voortaan de plek voor ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoorassortiment. Zo vind je voortaan al het beste voor buiten onder één dak! Meer over Toppy lees je hier 🎉