Winkelwagen

Wat maakt een Kamado Joe bijzonder?

Een Kamado Joe is niet zomaar een barbecue. Met deze barbecue kun je uren genieten van lekker eten en gezelligheid. De barbecue van Kamado is ontstaan met het idee om een barbecue te maken die beter presteert en langer meegaat. Deze belofte wordt waargemaakt door een aantal handige innovaties. Deze innovaties zijn toegepast op alle Classic en Big Joe barbecues.

Kontrol Tower Top Vent

We beginnen bij de top van de barbecue met de Kontrol Tower Top Vent. Dit is een luchtschuif die volledig is gemaakt van aluminium, waardoor deze niet roest. Ook is deze gepatenteerde luchtschuif nauwkeurig in te stellen voor een constante luchttoevoer.

Air Lift Hinge

Voor de deksel heeft Kamado Joe ook iets bedacht. Door de revolutionaire nieuwe scharnier hoef je nu 96% minder gewicht te tillen bij het openen van de deksel. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking met Weber Knapp. Dit is een New York’s bedrijf die bekend staan op het gebied van hoogwaardige scharnieren.

Stainless Steel Latch

Het is belangrijk dat er geen lucht ontsnapt, zodat je genoeg rook en warmte houdt voor een perfecte bereiding. Met ultra-luchtdichte afdichting blijft de warmte en rook waar het hoort te zijn. Door de zelfactiverende vergrendeling is het geen probleem als je af en toe vergeet om de deksel goed dicht te maken.

AMP Firebox

Inmiddels zijn we beland bij de binnenkant van de barbecue. Deze vuurbak is speciaal ontwikkeld om problemen te voorkomen. Bij dit zesdelige ontwerp is breuk uitgesloten.

Wire Mesh Fiberglass Gasket

Door deze pakking die 10 keer zo lang meegaat maakt Kamado Joe zijn belofte zeker waar. Dit is een dubbeldikke pakking die zorgt voor een superieure luchtdichte afsluiting. De kwaliteit hiervan is hoog doordat deze pakking is gemaakt in samenwerking met Davlyn Manufacturing in Pennsylvania. Dit is de bekendste fabrikant van thermische pakkingen ter wereld.

Slide-Out Ash Drawer

Asresten weghalen is geen probleem meer dankzij de Slide-Out Ash Drawer. De Classic, Big Joe en Stand-Alone zijn voorzien van een unieke lade, waardoor je moeiteloos en zonder rommel het as kan opruimen.

Divide & Conquer

Tot slot zijn de barbecues voorzien van het gepatenteerde Divide & Conquer systeem, waarmee de mogelijkheden van het simpele grillrooster worden geoptimaliseerd. Dit zeer handige systeem bestaat uit in hoogte verstelbare halfronde platen, zodat je verschillende soorten voedsel op verschillende manieren en bij verschillende temperaturen tegelijkertijd kunt bereiden. Dit handige systeem kun je uitbreiden met een aantal handige grill accessoires. Hierdoor krijg je een perfecte en complete maaltijd op tafel.

Kamado Joe heeft dus voor bijna ieder onderdeel van de barbecue wel een unieke innovatie die zijn belofte waarmaakt. Deze onderdelen zijn er niet alleen voor zodat de barbecue langer meegaat, echter maakt dit het gebruik van de barbecue heel eenvoudig. Kortom hier moet je zijn voor gezelligheid en een perfecte maaltijd.

Onafhankelijk gekeurd op basis van 15079 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Henriëtte Werkman-Smit, Amersfoort

27-10-2020 |

Snelle levering en goede producten

“Super!”

10