Winkelwagen

  • Home
  • Toppershops heet voortaan Toppy

Toppershops heet vanaf nu Toppy!

De één kent ons als Pooltopper, voor de ander zijn we Spatopper en voor nog een hele hoop zijn we weer een andere -topper. Verwarrend! Vonden wij zelf ook. Daarom maken wij nu de stap om al die Topper-shops onder te brengen onder één nieuwe naam met één nieuwe uitstraling en met één overzichtelijke nieuwe webshop: Toppy, het beste voor buiten!

het nieuwe toppy logo

Waarom deze verandering?

De samenwerking tussen meerdere webshops bezorgde ons een hele hoop belemmeringen: zo zorgden de vele namen voor verwarring, de vele verschillende webshops voor technische beperkingen en werd het hoog tijd om eens wat te doen aan ons stoffige uiterlijk.

“Het draait maar om één ding: Leuke dingen doen”

In ons hele bestaan was ons grootste plezier om letterlijk mee te helpen aan het plezier van onze klant. In ons bestaan hebben we voor een hoop zwembad-bommetjes gezorgd, in onze spa’s werd er gebubbeld en geproost tussen vrienden of stelletjes en onze slaapzakken zorgden voor warme nachten onder de sterren. Met onze nieuwe stijl en naam kunnen we nu beter laten zien dat het voor onze klanten en onszelf uiteindelijk draait om één ding: Leuke dingen doen. En leuke dingen doen, da’s Toppy.

 

Heerlijk bubbelen in je achtertuin

Een flamingo voor je valentijn

Je water getest vanuit je hangmat

 
de nieuwe toppy website

Een spiksplinternieuwe
webshop

Naast onze nieuwe naam en ons vernieuwde uiterlijk is er hard gewerkt aan Toppy.nl, onze spiksplinternieuwe webshop die alle verschillende Topper-shops samenvoegt. Je vindt voortaan het beste voor buiten onder één dak. Maak je geen zorgen, want door onze vernieuwde navigatie en zoekfunctie zijn onze producten nog beter vindbaar dan voorheen.

Extra aandacht voor advies

Productkennis is al een van onze sterkste punten en op Toppy.nl hebben we hier dan nog eens extra aandacht aan besteed. De website staat namelijk boordevol tips en uitgebreide adviezen geschreven door onze eigen product experts

 
Het Toppy team

Dezelfde mensen met
dezelfde service

Dat we een nieuwe naam hebben, wil niet zeggen dat we niet meer de ‘oude’ zijn. Onze knappe koppen veranderen natuurlijk niet. Zo pakt Pascal nog steeds vliegensvlug je bestelling in, beantwoordt Robert nog steeds al je lastige vragen en schrijft Nina nog steeds die handige tips. Dezelfde service en snelheid die je van ons al gewend bent, maar dan onder de naam Toppy!

Met Toppy voorzien we jou van nóg beter advies en willen we je inspireren en motiveren leuke dingen te doen. Één plek met ons gehele zwembad-, spa-, vijver- en outdoor assortiment. Één plek waar producten nog beter vindbaar zijn door onze verbeterde navigatie en zoekfunctie. Één plek waarvan jij zegt: “Da’s Toppy!”

Onafhankelijk gekeurd op basis van 14926 beoordelingen!
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Gecertificeerde webwinkel

Elly, Waalre

25-09-2020 |

Prima

“Heel goed”

10